viernes, 18 de diciembre de 2015

El món de la poesia

Hola a tots! 
Hui parlarem d'una aplicació molt interessant i important per als nens i nenes. Es una aplicació on trobem poemes de diferents temàtiques en català. Aquestes temàtiques són els poemes naturals, els poemes bestials, els poemes de boníssims i els poemes de Nadals.
Dins de cada temàtica podem elegir entre diferents temes. Cada vegada que escollim un poema trobem el text d'aquest, l'opció de canviar el tipus de lletra, una representació del tema que tracta el poema, el significat d'algunes paraules més difícil d'entendre i l'opció d'escoltar el poema.
En la temàtica de poemes naturals trobem: l'estiu, l'aigua, el sol, el vent, les quatre estacions, el fred, l'estrella, la tempesta, la tardor i la lluna.
En la temàtica dels poemes bestials trobem: l'aranya, el peix, la tortuga, l'eriçó, el mussol, el pop, la formiga, el dofí, el gat i la papallona.
En la temàtica del poemes boníssims trobem: l'entrepà, fideus a la cassola, allioli, els ous ferrats, les cireres, gelats, el flam, els caramels, pa amb tomàquet i la mona.
En la temàtica dels poemes de Nadal trobem: bon Nadal, Nadal ja arribat, caga tió, els reis, desembre, festes de Nadal, el pessebre, poema de Nadal, les joguines i cançó de Nadal.


Espere que vos agrade molt aquesta aplicació.
Fins a la pròxima!

No hay comentarios:

Publicar un comentario